MADA DE «RADIO SOLIDARIA AMIGA,ONLINE» EN LES II JORNADES TIC PER A L’AULA, CEFIRE D’ONDARA

«RADIO SOLIDARIA AMIGA, ONLINE SEGUIX EN ESTIU»

El dia 6 de juliol a les 10’15 del matí, Mada autora i directora de «Radio Solidaria Amiga, online» viatjava per presentar a les  II JORNADES DE TIC PER A L’AULA, el seu projecte: Radio Solidaria Amiga, online.

Mada va explicar com va posar en marxa aquest projecte i com el porta endavant des de fa 6 anys. També explicà com és la part tècnica d’aquest projecte i el suport que rep de les institucions educatives, els events que realitza amb altres ràdios comercials i d’altres  països, els events amb públic ( a la Ciutat de la Vila Joiosa) que aquest any han marcat l’evolució d’aquesta ràdio i els reconeixements que ha rebut.

Va ser un matí molt intens i profitós per què es van fer contactes amb gent que estava molt interessada a fer ràdio.

Mada vol destacar el seu agraïment a la coordinadora d’aquestes jornades: Antonia Trompeta i a tots els assistents a les jornades pel seu suport i entusiasme demostrat per conéixer aquest projecte, que com Mada va començar explicant va nàixer a la classe de Religió per a fomentar els valors en els seus alumnes  i va eixir del seu cap una nit a les dues de la matinada a sa casa.

Anuncio publicitario

Un comentario

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.