RADIO SOLIDARIA AMIGA REP ALS ARTISTES DE 2º A I LA SEUA MESTRA «PILAR GARCÍA»

pilar-640x480.JPG

Els xiquets de 2º A hui han estat als estudis de «Radio Solidaria Amiga» per deleitar-nos amb una dita que els ha ensenyat la seus mestra PILAR GARCÍA.

Són uns grans artistes en moltes àrees: pintura, teatre….
Us convidem a escoltar-los i deixar-los els vostres comentaris.

¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ARTISTES!!!!!!!!!!!!!

pilar-1-640x480.JPG

http://www.ivoox.com/playerivoox_ee_649234_1.html

Anuncio publicitario

4 comentarios

  1. Es tracta d’una poesia de Joan Ponsoda, natural de Benimantell i catedràtic de Magisteri a la universitat d’Alacant, què la gran mestra Rosa Mari contava als seus alumnes de primer cicle al col·legi de La Hispanitat, de La Vila Joiosa, i entre els quals es trobava la meua filla Natàlia, actualment també gran mestra de primer cicle a Barcelona.

  2. Sí, grans artistes els de segon A, com la seua mestra Pilar G. Precisament esta vesprada he assitit amb els meus alumnes a una representació teatral dels xiquets de segon A. Han fet l’obra «El mig pollastre», d’Enric Valor (autor de rondalles, naixcut a Castalla, i del qual celebrem enguany el seu centenari) i han tingut un gran éxit de públic y crítica. Enhorabona als artistes, i també Gloria i Pilar G., què han fet l’adaptació i la direcció artística i tècnica!
    Esteu atents a la web del cole (http://www.elmurtal.net/), perquè prompte publicarem la notícia i posarem un video.

  3. Ohhhh! M’encanta que fomenteu la cultura popular!!! Hem d’estimar el nostre poble i la nostra terra!!! Que conste, que jo desde Barcelona, també ho faig una mica… ja que les cançons, dites i poemes que recorde, són valencians i vilers!! Ja es saben el tio Pep i Un austríac molt feliç (també me l’ha va ensenyar Rosa Mari)jejejeje
    Ànims!!! M’agrada moltíssim el treball que feu en Ràdio Solidària, és tota una currada!! Enhorabona a la ràdio, a Magda i a eixa SuperClasse de 2n A i la seua mestra!!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.