X FIRA DE LES CULTURES A LA VALL D’ALBAIDA- «RADIO SOLIDARIA AMIGA, ONLINE»

img149-320x200.jpg

Els dies 1, 2 i 3 d’abril de 2011 s’ha celebrat la X FIRA DE LES CULTURES A LA VALL D’ALBAIDA, organitzat per: Ajuntamnet de l’Olleria, Institut d’Estudis de la Vall D’Albaida (IEVA), Agenda 21 L’Olleria, Caixa Ontinyent, Ajuntament d’Ontinyent, Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, el CEFIRE d’Ontinyent i la Generalitat Valenciana.  Dins d’esta Fira també s’han celebrat les VII JORNADES D’EDUCACIÓ INTERCULTURAL: «Camins cap a la interculturalitat- L’OLLERÍA- CEIP «ISABEL LA CATÒLICA.

En aquestes jornades va participar el dissabte 2 d’abril, «Radio Solidaria Amiga». Des de les 9:30 del matí  fins les 13:30 , l’equip de «Radio Solidaria Amiga» va contar la seua experiència d’aquest taller de ràdio.

Segons Mada  en van acogir amb molta simpatia i amabilitat, a més de felicitar-me per la nostra ràdio. I no parar de fer-me preguntes i propostes per a fer amb la nostra ràdio. Ens porte un record innolvidable.

Des de «Radio Solidaria Amiga» volem donar les gràcies a tots els assistents i especialment a Amparo Sánchez Melero per convidar-nos a participar en aquestes jornades tan interesants.

I a IOLANDA del CEFIRE D’ONTINYENT per la seua col’laboració parlant per a «Radio Solidaria Amiga».

http://www.ivoox.com/playerivoox_ee_599071_1.html

Anuncio publicitario

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.