CARME JUAN, «BLANCA» A LA SÈRIE DE CANAL 9 «L’ALQUERIA BLANCA» ENTREVISTADA EN EL ESTUDIO DE «RADIO SOLIDARIA AMIGA»

p2180061-320x200.JPG

El divendres passat dia 18 de febrer de 2011, «Radio Solidaria Amiga» va rebre una convidada excepcional, CARME JUAN, no sols per la seua trajectòria artística i el seu extens  currículum, sino per la seua persona. «Blanca» com  la coneixem per la sèrie l’ALQUERIA BLANCA de Canal9, on fa el paper de botiguera, és una persona meravellosa, propera i a més molt molt simpàtica.

p2180063-320x200.JPG

Biografia de CARME JUAN

Hola, soc Carme Juan. Des de xicoteta que vaig començar els meus estudis de Solfeig, Guitarra, Cant i Dansa i quan vaig tindre l’edat, també d’Art Dramàtic. Així que podriem dir que soc actriu i cantant. Em guanye la vida interpretant des dels 19 anys, he eixit en una dotzena d’obres de teatre, he presentat varios programes de Canal 9, he protagonitzat varios curts i una pelicula i en l’actualitat eixc en «L’Alqueria Blanca», la sèrie de més èxit de Canal 9 i acabe d’estrenar una obra de teatre. Soc professora de veu i cant i compose les meues pròpies cançons. La meua vida musical sempre havia anat lligada a la interpretativa i mai no havia grabat cap tema propi, fins que la vida i el space em van fer conèixer a Nacho Mañó. Ell ha fet els arranjaments, ha tocat la guitarra i ha grabat les 6 cançons que podeu escoltar en el meu space. També he aconseguit, gràcies a Nacho, que una cançó meua siga la capçalera de «L’Alqueria Blanca». La seua implicació, sabiesa, geni i la seua gran qüalitat professional i personal l’han convertit en el meu àngel de la guarda musical. Gràcies Nacho, t’estimaré sempre.

Quan va arribar al col·legi els xiquets la van rebre amb molt d’entusiasme i amb la seua cançó de l’Alqueria. Tots estaven molt emocionats per la seua arribada.

p2180082-320x200.JPG

Després de saludar a companys i alumnes i representants del AMPA, Carme Juan, va passar a l’estudi de «Radio Solidaria Amiga» amb Mada,  on un grup de xiquets li van fer l’entrevista: Álvaro de 6ºB, Álvaro, Kenia i Ainhoa de 2º A i Claudia de 4t A.

p2180084-320x200.JPG

En aquesta entrevista Carme Juan ens va explicar moltes coses del món del teatre, de la TV i de la cançó. A més la van fer cantar la cançó de la capçalera de la sèrie de l’Alqueria. Va contar moltes coses també de com fan els rodatges….etc. I va explicar per què havia aceptat l’invitació de Mada a aquesta ràdio.

p2180094-320x200.JPG

Després de fer-se fotos amb  Mada i els xiquets, va firmar autògrafs a tots els que li ho demanaven. També va parlar amb  Mada fora de micro sobre el projecte de la ràdio que li havia agradat molt, sobretot per l’obra humanitària que intentem fer, i per això s’havia decidit a vindre.

p2180095-320x200.JPG

Des de  la ràdio i de tots els xiquets li desitgem molta sort amb el nou disc que traurà prompte i amb tot el que faça.

Bessets. Carme Juan.

http://www.ivoox.com/playerivoox_ee_543036_1.html

Anuncio publicitario

6 comentarios

  1. Enhorabona a Mada i Mª José per portar al cole a tan exepcional artista!
    Un fan incondicional de Poti.
    Pepe

  2. Que alegria me dan al escuchar las voces de los Chicos y personajes de otros paises unidos a Radio Solidaria Amiga. Colombia mi patria presente en esta hermosa labor que hacen tus Angelitos. Siempre que los escucho mi rostro se ilumina con una gran sonrisa. Gracias Mada y Maria Jose por tan bellos momentos.

  3. Soc Alvaro i vaig entrevistar a carme i emba agradar molt i si no la aveu
    vist es molt bonica i simpatica i canta molt be.

  4. lo haceis pero que muy bien , es una radio maravillosa con una gente maravillosa al frente de esta radio solidaria , que hace lo que otras hermanas mayores suyas ( radios de mas amuchisimas audiencia ) no hacen , que es preocuparse por los demas , muchisimas felicidades y no decaigais nunca ese animo y esas ganas de hacerlo tan bien como lo estais haciendo felicidades un fuerte abrazo

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.